Sett ditt preg på din nye bolig

Det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer som er på plass i prosjektet, vi har lagt minst like mye energi på innvendig utforming.

Kjøkken

Alle leilighetene blir levert med kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. Du står fritt til å velge mellom hele 5 ulike fronter og et utvalg benkeplatefarger – uten tillegg i pris.

Skuffer leveres med full-uttrekk, og både skuffer og skap har demping. 

Videre er alle kjøkken forberedt for integrerte hvitevarer. 

Som standard leveres leiligheten med fronter i modell Stockholm lys Mocca. Skulle du ønske andre fronter eller farger, vil vår kundebehandler hos HTH hjelpe deg med å tilpasse dette frem til tilvalgsprosessen er avsluttet.

 • 3341-01-SOL-i-12_apt_103_kitchen_R01.jpg
 • 3341-01-SOL-i-06_apt-302_Kitchen_R01.jpg
 • 3341-01-SOL-i-03_apt_404_kitchen_R01.jpg

Velg mellom fem ulike fronter på ditt kjøkken fra HTH inkludert i prisen.

Baderom

Baderommene har også innredning fra HTH. Standardmodellen er Stockholm i fargen Lys Mocca. 

Speilet over baderomsinnredningen har lys innfelt i speilet, og med en heldekkende servantplate og lekkert servantbatteri får du et elegant helhetsinntrykk.

Dusjen har rette dusjvegger med glass- og aluminiumprofiler samt moderne dusj-armatur. WC vil være veggmontert i hvit porselen med dempesete.

På gulvet er det valgt fliser 60x60 cm i Pro Beton og samme flistype legges på gulvet i dusjsonen som mosaikk i 5x5 cm. På veggene i dusjnisjen finner du de samme flisene, mens resten av veggene leveres malt med våtromsmaling.

Du står selvsagt fritt til å velge noe annet i tilvalgsprosessen, mot et tillegg i prisen. 

3341-01-SOL-i-13_apt_404_bathroom_R01.jpg

Det er lagt mye tid i å sette en høy standard på tilvalg som er inkludert i fastprisen. Med en Solon- bolig skal det være solid kvalitet og tidløse valg som et utgangspunkt.

Veggfarger

 • #11012

  Rustik Brown

 • 20120

  Organic Red

 • 1140

  Sand

Gulv, vegger og dører

På alle gulv som ikke flislegges, kan du velge mellom to ulike parkettgulv. Standardparketten er en moderne 3-stavs hvitlasert eikeparkett, men du kan også velge en mer klassisk 3-stavs natur eikeparkett uten ekstra kostnad.

Det blir gulvvarme på baderom, samt en luft til vann varmepumpe med veggmontert viftekonvektor til oppvarming av resten av boligen.

I forhold til farge på veggene, har vi satt en tidløs og flott farge kalt Blek Sand.  I tillegg står du fritt til å velge mellom tre ytterligere moderne veggfarger, begrenset til èn farge per rom.

Fargeforslag du kan velge mellom er: Rustik Brown, Organic Red og Sand.

De innvendige dørene leveres hvite og slette som standard.