Vi hjelper deg å åpne døren til ditt nye hjem, uansett hvor mye du har på sparekontoen akkurat nå

Klar for å gjøre boligdrømmen din til virkelighet?

I samarbeid med Sparebanken Vest ønsker vi i Solon Eiendom å bidra til å overvinne disse utfordringene. Vi vet at ikke alle har samme utgangspunkt, og vi ønsker å gjøre boligdrømmen tilgjengelig for så mange som mulig. Glem bekymringene om å ha nok penger lagret på forhånd. Vi ser heller på din evne til å spare på lang sikt.

Det er klare retningslinjer for hvor mye du kan låne. Den krever blant annet 15 % egenkapital og begrenser lånet til fem ganger din årlige inntekt. Alle banker i Norge må følge disse forskriftene, men det finnes unntak. Bankene har en viss fleksibilitet, og dersom du som låntaker kan vise til god inntekt men mangler oppsparte midler, så kan det finnes en løsning for deg.

Vi kan ikke love at lånet ditt vil bli innvilget, men det vi kan love en grundig individuell vurdering. En dedikert rådgiver fra Sparebanken Vest vil sammen med deg analysere din ønskede bolig i Øvre Øygarden og se på forventet prisvekst, inntekt, spareevne og tilgjengelig egenkapital.

Her er regnestykket:

Eksempel: Nom. rente 5,84%*, eff. rente 6,08 %*. 2 mill. over 25 år. Kost. 1 830 556 kr. inkl. etablering 3 590 kr og terminomk. 69 kr. Tot. 3 830 556 kr. *Fra-priser.

3341-01-SOL-i-09_apt_103_overview_R01.jpg

Har du god lønn, men mangler 15% egenkapital?

La oss hjelpe deg! Avtalt et møte med Sparbanken Vest